Important news / Belangrijk nieuws over ons bedrijf! Klik hier!

Translation available

Groen is al sinds 1958 onze passie!

Gravely

Gravely is een Amerikaans bedrijf dat al sinds 1916 producten bouwt voor de professional in gazon- en landschapsonderhoud. Sinds 1982 is Gravely een merk van de Ariens Company, een familiebedrijf met ouderwetse waarden en normen gecombineerd met vooruitstrevende techniek. Het is moeilijk om een fabrikant van tuin- en parkmachines te vinden die al zo lang hoogwaardige producten bouwt voor de professionele gebruiker. We praten namelijk over bijna 100 jaar. De vraag is; waarom zijn zoveel mensen generaties lang trouw gebleven aan Gravely? Het antwoord is simpel; de producten voldoen aan, en overtreffen veelal, de verwachting van de professionele gebruiker.

Motivatie van Gravely

“Wij zijn gedreven om continu onze producten te verbeteren. Dit is een proces dat bij ons nooit zal stoppen. Speciale teams zijn continu bezig componenten te evalueren en te verbeteren. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar onze producten maar ook naar het rendement van onze klanten. Hoe kunnen wij er voor zorgen dat u op de meest economische en ergonomische manier sneller uw klus kunt klaren. Dit schept tevreden en trouwe klanten en heeft ons succes mogelijk gemaakt. Een paar van onze sterke punten zijn:

  • Inzichtelijke techniek en vooruitstrevende ontwerp.
  • Strenge selectie en verificatie criteria voor componenten garanderen duurzaamheid en lage onderhoudskosten.
  • Efficiënte productiemethoden leiden tot machines die voldoen aan de hoogste professionele eisen tegen een betaalbare prijs.

Gravely 3 keer op rij bekroond tot Beste Grasmaaier Merk van het Jaar

Met een rijk erfgoed van kwaliteit en kracht, zijn Gravely machines al sinds 1916 een sterke partner bij Amerikaanse professionals in de groene sector. Wanneer een merk zo lang betrouwbaar is, kunt u er zeker van zijn dat een Gravely machine aan uw verwachtingen zal voldoen. Niet voor niets is Gravely in de “Mower Madness”-verkiezing voor de derde keer op rij bekroond tot het Beste Grasmaaier Merk van het jaar.  Mowers Direct, een van Amerika’s grootste internet stores, organiseert elk jaar een verkiezing, “MOWER MADNESS”, waaraan 64 gerenommeerde merken uit de groene sector meedoen. Wij hechten erg veel waarde aan deze verkiezing omdat de eindgebruiker bepaalt wat het beste merk is en niet een groep dealers of een (on)afhankelijke jury. En trots kunnen we u vertellen dat uit alle 64 merken juist Gravely als beste komt, zowel in 2014 en 2015 als in 2016.

Gravely 3 keer op rij bekroond tot Beste Grasmaaier Merk van het Jaar