Important news / Belangrijk nieuws over ons bedrijf! Klik hier!

Translation available

Groen is al sinds 1958 onze passie!

Downloads

Bij Helthuis Tuin- en Parkmachines BV bent u steeds in goede handen: voor, tijdens en na de aankoop van een product. Naast de levering van machines zijn wij verantwoordelijk voor een optimale service, welke gepaard gaat met een uitstekende aftersales en onderdelenvoorziening. Op deze pagina vindt u aanvullende documentatie over onze merken en hun producten. Zoals de actuele prijslijsten, brochures en formulieren ten behoeve van garantieaanvragen.

Brochures

Via de links hieronder kunnen de verschillende brochures worden gedownload. Heeft u de brochure liever op papier? Dat is natuurlijk mogelijk! Neemt u daarvoor contact met ons op via +31 (0)26 – 4723 464 of stuurt u ons een e-mail via info@helthuis.nl.

Prijslijsten

Ariens & Gravely

Bekijk onze Ariens producten en Gravely producten

Oleo-Mac

VARI

  • VARI Prijslijst Allesmaaiers-Cyclomaaiers-Vegers-Klovers
  • VARI Prijslijst Gazonmaaiers
  • VARI Prijslijst Accessoires

Bekijk onze VARI producten

Garantie

Onze hoogwaardige producten voldoen aan, en overtreffen veelal, de verwachting van u als gebruiker. Mocht er onverhoopt toch een mankement ontstaan, dan lossen we dit op. Dankzij de goede relatie met onze fabrikanten kunnen we u ervan verzekeren dat wij altijd met een snelle en passende oplossing komen. Heldere garantievoorwaarden: daar draait het om! Hieronder kunt u uw garantieformulier downloaden. Na invulling kunt u deze naar ons mailen of per post toesturen.

Garantie formulier Helthuis