Important news / Belangrijk nieuws over ons bedrijf! Klik hier!

Translation available

Groen is al sinds 1958 onze passie!

Countax

Countax is een Britse fabrikant van tractoren en is gevestigd in het landelijke Oxfordshire in de nabijheid van Oxford. Al meer dan 30 jaar bouwt Countax volgens de hoogste specificaties multifunctionele zitmaaiers die voorzien zijn van heel veel unieke eigenschappen die u op geen enkele andere zitmaaier vindt. Tevens is Countax al ruim 20 jaar marktleider in Groot Brittannië: Countax is het best verkochte merk voor zitmaaiers in Engeland. Het geheim van dit succes zit hem in het luisteren naar de eindgebruiker en het zorgen voor een uitstekende band met deze eindgebruikers.

De tractoren van Countax zijn gebouwd om gras te maaien. Logisch, zult u denken, maar de tractoren van Countax doen meer dan dat… De tractoren zijn gebouwd om gras te maaien én op te vangen onder alle weersomstandigheden en op alle soorten terrein! Countax maakt namelijk gebruik van ’s werelds beste maai- en opvangsysteem. Met dit unieke maai- en opvang systeem kunt u zelfs in nat weer maaien en perfect gras opvangen. Het systeem maakt gebruik van speciale borstels die het maaisel opvegen en de klassieke strepen op het gazon achterlaten. Dit in tegenstelling tot het vacuümsysteem dat gebruikt wordt op andere tuintrekkers en gevoelig is voor voortdurend verstoppen als het gras vochtig is.

Ariens heeft in mei van 2010 de Engelse fabrikant Countax overgenomen en met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat wij als officieel importeur voor Countax in Benelux zijn aangesteld door Ariens. Alle Countax zitmaaiers zijn per 1 december 2010 op de markt in Benelux gebracht onder de naam Ariens.

Countax: het best verkochte zitmaaiermerk van Engeland!